• U21 eindigt als eerste in hun reeks !
  nieuwsitemfoto

  Proficiat aan onze U21 en trainer Jean-Paul Verweyen voor deze schitterende prestatie ! Voor sfeerfoto's moet u even op onze facebookpagina kijken : https://www.facebook.com/Achel-VV. 

 • Supporters op post !
  nieuwsitemfoto

  Zaterdagmiddag om 14u30 staat er op De Siggert een belangrijke wedstrijd gepland. U21 speelt dan thuis tegen Kattenbos Sport. Als onze U21 gelijk speelt of wint, dan zijn ze eerste van hun reeks. 

  Ze kunnen alle aanmoediging gebruiken ! Allen hierheen voor hopelijk een sportieve overwinning van onze jongens ! 

  Kijk ook op onze facebookpagina !

 • De slapeloze nacht van een voorzitter
  nieuwsitemfoto

  Bij Achel V.V. is voetbal steeds een feest.

  Met een 80-tal groen-witte supporters zakten we zaterdagavond af naar Beringen.                                                                                                 

  We vulden hun dinner-seats met maar liefst 49 eters, meer dan dat zij er zelf hadden… 

  Ook op het veld moesten we niet onderdoen.

  We leverden een puike wedstrijd af, met na rust zelfs de betere kansen voor ons. En het mag gezegd, scheidsrechter Luycks had de wedstrijd vrij goed in handen, doch trok slechts geel voor enkele zeer zware overtredingen van Beringen en sloot de ogen voor een penaltyfout op de jonge Glen Huibers (de wonden op zijn benen zeggen genoeg).

  Tot overmaat van ramp stak hij zijn kop in het Beringse zand toen in de laatste tien minuten een kopbal van rood-zwart via de lat terug in het veld stuiterde en grensrechter Brusselaers - als enige op en naast het veld - de bal achter de doellijn meende te moeten zien…                                                     

  Brusselaers die vanaf dan (uit onmacht ? uit schuldgevoel ?) meer met de Achelse supporters communiceerde dan met het spel bezig was.

  Het bescheiden Achel uiteindelijk bestolen terug naar huis, zonder gele kaarten maar ook zonder punten.   

  De nacht duurt dan lang… Voetbal een feest ?

 • Onze ploegenvoorstelling was weer een succes !
  nieuwsitemfoto

  Kijk voor alle foto's op onze facebookpagina.

 • Ook wedstrijdverslagen van onze U9 !
  nieuwsitemfoto
  Op zaterdagmiddag trok onze A-ploeg U9 onder leiding van Louis richting Racing Peer. Door enkele afwezigen mochten Cas en Tijs dit weekend de a-ploeg mee aan de overwinning helpen. De wedstrijd startte een beetje in mineur, want we kwamen al snel op achterstand. De reactie kwam snel, we namen de wedstrijd onder controle en er volgden vele kansen, maar Cas, Yento en Ebe verzuimden te scoren. Dit kon niet blijven duren dus niet veel later stond het 1-1, na een mooie dubbelpas tussen Yento en Cas stond het plots 1-2. Yento, Cas en Stef scoorden nog voor rust, 1-7 aan de koffie. Ook na rust was het Achel dat de bal liet rondgaan. Na een mooie combinatie kon ook Ebe zijn goaltje meepikken. Na een paar tegengoals kon ook Kane scoren.  Na de wedstrijd kon ook Seth zich nog onderscheiden  in de penaltyreeks door maar 2 penalty’s door te laten. Fijne namiddag voor de groen-witten en Louis nam met plezier de 3 punten mee!
  Op zondagvoormiddag was het de beurt aan de B-ploeg U9. Voor het ploegje van Kevin stond de verre verplaatsing naar Heusden op het programma. Yento, uit het a-ploegje, kwam ons versterken.  Achel had het meeste moeite met het vroege uur, al rap werden we met de neus op de feiten gedrukt. De tegenstander startte sterk en kwam al rap 4-0 voor, Mathis kon met een afstandsschot milderen tot 4-1. De eerste helft was niet goed en de score liep uit tot 8-2. Hoog tijd om in de rust bij te sturen. Tijs verving Cas in het doel. De tweede helft kwamen we beter voor de dag, via Stijn en Yento konden we scoren en aan de andere kant stond een beresterke Tijs In de goal, die duidelijk de vruchten plukt van de keeperstraining op dinsdag. In het vierde kwartier toonden we onze fysieke kwaliteiten en scoorden we nog enkele keren via Mathis, Cas en Stijn. Ook Ilyo deed nog een poging, maar hij besloot langs doel. Uiteindelijk was de eindstand 14-9. Een mooi resultaat tegen een toch wel stugge tegenstander. De jongens hebben geleerd dat ze nooit mogen opgeven! Met dat gevoel gaan we woensdag en vrijdag weer met volle goesting trainen. In het weekend volgen de thuiswedstrijden tegen Maaseik en Kadijk!