09-09-2017  KFC Hamont99 - K. Achel VV    2 - 0  

Achel VV zette vanaf de eerste minuut druk op de Hamontse defensie. Bram Geers, vrijgespeeld op links, kreeg na 5 minuten een eerste kans maar trapte in het zijnet. Tien minuten later speelde Kevin Wielockx Thomas Frederix vrij maar diens schot strandde op de vuisten van de Hamontse doelman. De thuisploeg raakte moeilijk aan de overzijde maar Maarten Brecko moest toch gepast uitkomen na een afgeweken schot. Achel VV bleef de betere ploeg maar verder dan het afstandsschot van Kevin Wielockx en een voorzet van Thomas Frederix die door Bert Van Den Dungen over doel werd gewerkt, kwamen de bezoekers niet. Het was integendeel de thuisploeg die tegen de gang van het spel op voorsprong kwam. Een hoge bal belandde voor de voeten van Nick Maes en die knalde de thuisploeg op voorsprong (’39 1-0). Groen-wit trachtte te reageren. Jonas Van Der Wiel drong door in het strafschopgebied maar diens schot was te zwak. Net voor rust kwam KFC Hamont99  nog goed weg toen een vrije trap van groen-wit net voor de doellijn werd weggewerkt.
Na de pauze moest Maarten Brecko meteen aan het werk toen hij een afstandschot van de thuisploeg uit de winkelhaak in hoekschop werkte. Achel VV ging verwoed op zoek naar de gelijkmaker en na 58 minuten leek het zover. Wouter Van Gerven werd op rechts de ruimte ingestuurd en zijn mooie voorzet werd door Florin Theuwis in doel gewerkt. Tot ontzetting van groen-wit had de lijnrechter echter voor buitenspel gevlagd…  De thuisploeg had er een reeks gele kaarten voor over om de bezoekers van hun doel te houden en het was een stilaan moe gestreden groen-wit dat moest toezien hoe KFC enkele uitstekende kansen de nek omwrong. Toch verdubbelde de thuisploeg in de slotminuut nog de score. Opnieuw Nick Maas velde het zware vonnis voor Achel VV (’92 2-0).

Opstelling K. Achel VV:  Maarten Brecko, Wouter Vangerven, Jonas Van Der Wiel, Tom Wertelaers, Jan Smolders, Thomas Frederix, Bert Van Den Dungen (’46 Florin Theuwis) , Kevin Wielockx, Bram Geers (’79 Michiel Umans) , Raf Plessers (’61 Jens Spooren),Gert Timmermans.

Doelpunten :
39’  1 – 0 Nick Maes
92’  2 – 0 Nick Maes