14-01-2018  Lindelhoeven VV - K. Achel VV    0-3

Ook op het veld van Lindelhoeven VV klaarde groen-wit vanmiddag de klus al tijdens de eerste helft. Opnieuw was het Bert Cochet die de openingstreffer aantekende en reeds voor de 3de keer op rij incasseerde een solide Achelse verdediging geen doelpunt.

Een hobbelig veld, de laagstaande zon en een fel opzittende thuisploeg maakten dat groen-wit wat tijd nodig had om in zijn spel te geraken. De eerst kans was voor Florin Theuwis die plots alleen voor de Lindelse doelman opdook maar zijn lobbal hobbelde een aantal meters naast doel (11’). Enkele minuten later was er een uitstekende voorzet van Thomas Frederix op links maar de kopbal van Bert Cochet werd door de doelman over de lat geduwd. Opnieuw Bert Cochet en even later Jonas Van Der Wiel konden enkele gevaarlijke hoekschoppen van Thomas Frederix net niet met het hoofd verzilveren. De openingstreffer hing in de lucht en in de 23’ was het zover : een mooie inswingende bal van Jan Smolders die aan de 2de paal door Bert Cochet met het hoofd werd binnengeknikt (0-1). Groen-wit drukte door en enkele minuten later trapte Arne Vromans een hoekschop van Thomas Frederix tegen de touwen (30’ 0-2). Vijf minuten later werd Lindelhoeven helemaal uitgeteld toen een mooi driehoekje tussen Bert Cochet, Florin Theuwis en Thomas Frederix laatstgenoemde alleen voor doel bracht en Thomas bekroonde zijn goede eerste helft met een derde Achels doelpunt ( 35’ 0-3).
In de 2de helft kon Lindelhoeven met hevig stoorwerk lange tijd verhinderen dat  Achel VV  kansen creëerde maar zelf raakte het ook niet in de buurt van Maarten Brecko. Pas in de laatste tien minuten had de thuisploeg 2 (goede) mogelijkheden op hoekschop maar ook groen-wit kwam via  Johnny Bekaert, Wouter Vangerven en Jan Smolders nog aan enkele mooie kansen. Het bleef echter bij 0-3.

Opstelling K. Achel VV:  Maarten Brecko, Tom Wertelaers , Jonas Van Der Wiel, Jan Smolders, Thomas Frederix (80’ Wouter Vangerven), Florin Theuwis ( 66’ Johnny Bekaert) , Arne Vromans, Gert Timmermans, Bram Geers, Raf Plessers, Bert Cochet (73’ Bert Van Den Dungen)

Doelpunten:
23’ Bert Cochet  0-1
30’ Arne Vromans 0-2
35’ Thomas Frederix 0-3