08-09-2018  GS Bree-Beek - Achel VV    4-0

Achel VV stond voor de lastige verplaatsing naar GS Bree-Beek en groen-wit kreeg vanavond een lesje in efficiëntie. De thuisploeg benutte al in het eerste kwartier 2 mogelijkheden en kon de rest van de wedstrijd achteruit leunen. Een nochtans strijdvaardig Achel VV bleef helaas vanavond onmondig voor doel en incasseerde nog 2 doelpunten.

Groen-wit kreeg reeds na 5 minuten een serieuze verwittiging toen Paredis van ver mocht aanleggen en de bal over Maarten Brecko tegen de binnenkant van de paal terug het veld op zag stuiteren. Uitstel van executie want enkele minuten later kopte dezelfde Paredis een voorzet vanop rechts aan de eerste paal binnen (11’ 1-0). Amper 7 minuten later bracht een korte combinatie in het centrum van de verdediging Peeters in schietpositie en meteen stond het 2-0 (18’). Groen-wit nam stilaan het heft in handen. Op het half uur devieerde Florin Theuwis een Achelse voorzet en was er een ultieme reflex nodig van de Beekse doelman om een doelpunt te voorkomen. Enkel minuten voor de koffie trapte Jasper Vandebroek de bal uit de voeten van een Beekse aanvaller maar zag tot zijn ontsteltenis  de bal voorbij Maarten Brecko in eigen doel verdwijnen (39’ 3-0).
Na de pauze trachtte de Achelse bezoekers met de moed der wanhoop de bakens te verzetten. Bree-Beek plooide terug en Achel VV voetbalde een serie hoekschoppen en vrije trappen bij elkaar. Een kopbal net naast en ook Florin Theuwis, alleen op weg naar doel, kreeg de bal niet voorbij de doelman. Het was integendeel de thuisploeg dat de voorsprong nog wat uitdiepte dankzij een kopbaldoelpunt van Verheyen op vrije trap (66’ 4-0).

Selectie K.Achel VV:  Maarten Brecko, Ben Lenaerts, Gert Timmermans, Niels Vandebroek , Bram Geers, Florin Theuwis , Jasper Vandebroek , Jan Smolders  Glen Huibers ( 76’ Joris Hermans) , Jonas Van Der Wiel,Tom Wertelaers

Doelpunten :
11’  1-0 Paredis
18’ 2-0 Peeters
39’ 3-0 Jasper Vandebroek (own)
66’ 4-0 Verheyen

Volgende wedstrijd :  zaterdag 15 september  om 19u30 :  K. Achel VV – Torpedo Hasselt