K. Achel VV B - VK Gestel 2-6

Groen-wit zal het lange tijd zonder topschutter Kevin Hermsen (geblesseerd) moeten stellen en ook kapitein Raf Theunissen stond vanavond niet op het wedstrijdblad. Maar de wedstrijd was amper op gang gefloten of Joey Soers gooide de bal voor doel en Jarno Verberne devieerde met het hoofd de bal in de verste hoek (2’ 0-1). Lang kon de thuisploeg de voorsprong niet vasthouden.  Baute werd simpel diep gestuurd en doelman Seppe Noels had geen verhaal tegen het lage schot (6’ 1-1). Achel VV had wel het betere van het spel maar Seppe Noels moest toch enkele keren gepast tussen komen om een achterstand te vermijden. Vlak voor het rustsignaal werd een dribbelende Jordi Cox onderuit gehaald in het strafschopgebied en Jarno Verberne zette de penalty feilloos om (44’ 2-1).
Onmiddellijk na de pauze stelden de bezoekers alweer gelijk wanneer Lieten na onnodig balverlies vrije baan kreeg richting Seppe Noels (46’ 2-2). Een haakfout op Kjeld Coppens in het strafschopgebied (56’) werd dit keer niet bestraft en had voor de wedstrijd mogelijk een keerpunt kunnen zijn. Want op een onverklaarbare wijze was de defensieve organisatie bij de thuisploeg plots verdwenen en telden de bezoekers met 4 doelpunten op een goeie 10 minuten de thuisploeg genadeloos uit. Met een 2de gele kaart voor Mathijs Hendriks moest groen-wit de kelk tot op de bodem ledigen en nog 25 minuten met zijn tienen verder. De thuisploeg herstelde wel het evenwicht maar ondanks enkele goede pogingen van Joey Soers en Livio Di Girolami zat een late eerredder er niet meer in.
Doelpunten:
2’    1-0 Jarno Verberne
6’    1-1 Baute
45’  2-1 Jarno Verberne
46’  2-2 Lieten
62’  2-3 Peeters
65’  2-4 Lieten
68’  2-5 Baute