K. Achel VV B - Bocholt VV B 2- 2

De eerste helft hielden beide ploegen elkaar perfect in evenwicht en de kansen waren bijgevolg aan beide kanten schaars. Pas in de 24ste minuut was er een afgeweerde vrije trap van de bezoekers die door Vangompel vanuit een moeilijk hoek hoog over werd getrapt. Ruim 10 minuten later kon de Bocholtse kapitein Broekx in het strafschopgebied wegdraaien van zijn tegenspeler en in de verste hoek binnentrappen (37’ 0-1).
Groen-wit kwam uitstekend uit de kleedkamer en zette de bezoekers vast op eigen helft. Doelman Roosen miste een terugspeelbal van zijn verdediging en zag de bal tegen de paal belanden waarna Kjeld Coppens maar voor het binnenleggen had (49’ 1-1). Joey Soers knalde een vrije trap op de deklat (60’) en 2 minuten later deed Tijskens hetzelfde aan de overzijde met een afstandsschot.
Ruim tien minuten voor het einde glipte een bliksemsnelle Brent Stelten door de Bocholtse verdediging en werd  Kjeld Coppens vervolgens in het strafschopgebied onderuit gehaald. De bal ging op de stip en Livio Di Girolami zorgde voor de Achelse voorsprong (75’ 2-1). Groen-wit leek alles onder controle te hebben, voelde de overwinning binnen bereik maar in de voorlaatste minuut was er nog een bezoekend voorzet die door de vrijstaande Broekx voorbij een kansloze Seppe Noels werd geknald (88’  2-2). Zuur voor de thuisploeg maar wellicht een billijk gelijkspel na een evenwichtige wedstrijd.
Doelpunten:
37’  0-1 Broekx
49’  1-1 Kjeld Coppens
77’  2-1 Livio Di Girolami
89’  2-2 Broekx