K. Achel VV B - Kabouters Opglabbeek A 1-5

Achel VV was beter bij de les dan vorige week en begon uitstekend aan de wedstrijd. De voorsprong na het openingskwartier toen Jasper Vandersanden een hoekschop van Milan Vossen in één tijd op de slof nam was dan ook verdiend (18’ 1-0). Maar de vreugde was van korte duur. Seppe Noels haalde de doorgebroken Stieners onderuit en Maggen zette de daaropvolgende strafschop om (23’ 1-1). Tien minuten later onderschepte Merola een laterale bal in de Achelse defensie en mocht alleen op doelman Noels af (34’ 1-2). Nauwelijks enkele minuten later haalde Oscar Lauwers een doorgebroken aanvaller onderuit met een ogenschijnlijk correcte tackle maar scheidsrechter Claessen trok rood en legde met deze zware beslissing de wedstrijd in een beslissende plooi. Tot overmaat van ramp knalde Maggen de vrije trap binnen (38’ 1-3). De thuisploeg van slag en vlak voor rust liepen de bezoekers nog verder uit met een kopbal van Stieners op vrije trap (40’  1-4).
Het kalf was bijgevolg al voor rust verdronken maar een moedig groen-wit ging in de 2de helft op zoek naar een eerreddend doelpunt maar, ondanks enkele kansjes, kwam er dat niet.  Het was een geroutineerd Opglabbeek dat via Stieners een vijfde keer scoorde en doelman Noels voorkwam met enkele puike reddingen dat de score niet verder opliep.
Doelpunten:
18’  1-0  Jasper Vandersanden
23’  1-1  Maggen
34’  1-2  Merola
38’  1-3  Maggen
41’  1-4  Stieners
59’  1-5  Stieners