K. Achel VV B - KFC Ham United 0-1

De wedstrijd kwam moeilijk op gang met 2 ploegen die wel wilden maar er amper in slaagden om doelgevaar te creëren. Pas na een half uur waren er 2 uitstekende mogelijkheden voor Hamspeler Sole maar hij faalde in de afwerking. Zo kabbelde de eerste helft richting pauze met een logische brilscore. Groen-wit kreeg pas na een uur een eerste doelrijpe kans wanneer Milan Vossen op rechts werd vrijgespeeld maar zijn voorzet werd door een vrijstaande Kjeld Coppens gemist. De bezoekers kregen aan de overzijde enkele mogelijkheden maar doelman Seppe Noels kwam telkens gepast tussenbeide.  Met het wedstrijdslot in zicht leek de thuisploeg toch een puntje op de Siggert te zullen houden maar 9 minuten voor tijd glipte een bezoekende aanvaller alsnog door de Achelse verdediging. Doelman Noels redde aanvankelijk maar Poelmans was goed gevolgd en trapte zijn ploeg op voorsprong (81’ 0-1). Het slotoffensief van de thuisploeg volstond niet om te beletten dat Ham United met de 3 punten aan de haal ging.