14-12-2019

Achel VV - E. Maasmechelen a.d. Maas

Zwaar en onrechtvaardig verdict voor groen-wit dat vanavond 2019 afsluit met een nieuwe thuisnederlaag. De bezoekers uit Maasmechelen raakten amper in de buurt van doelman Brecko maar scoorden toch 2x uit een identieke fase : een harde en gevaarlijke verre vrije trap die door de Achelse doelman in eerste instantie gepareerd werd maar waar de bezoekers telkens eerder op de rebound waren. Waar de thuisploeg in de eerste helft met  steriele druk nauwelijks aan kansen kwam, waren die kansen er in de 2de helft wel maar een gebrek aan koelbloedigheid in de zone van de waarheid – topschutter Ivo Moerenhout ontbrak vanavond – en de nodige dosis pech bij de afwerking volstonden om groen-wit met lege handen achter te laten. Enkel kapitein Wielockx kon op strafschop de netten laten trillen, nadat een goed ingevallen Glen Huibers in het strafschopgebied onderuit was gehaald (80’ 1-1). Met nog 10 minuten te gaan leek groen-wit alsnog erop en erover te gaan maar moest dus net voor het wedstrijdeinde een bittere pil slikken met een tweede identiek vrije trapdoelpunt dat in de rebound door een bezoekende speler werd binnengetrapt.

66’ De Luca 0-1
80’ Kevin Wielockx 1-1
89’ L.Piras

Opstelling K. Achel VV:  Maarten Brecko,  Tom Wertelaers, Florin Theuwis , Kevin Wielockx  (82’ Toon Van Veldhoven), Stijn Deckers, Gijs Moerenhout (46’ Glen Huibers), Gert Timmermans, Giovanni Dors (73’ Gwenn Dierckx), Niels Vandebroek, Jasper Vandebroek Jonas Van Der Wiel.

Volgende wedstrijd : zondag 5 januari a.s.  om 14u30:  KFC Herk-De-Stad  - K. Achel VV.