30-11-2019

MD Halen - K. Achel VV

Geen doelpunten vanavond te bespeuren vanuit een verkleumde Halense tribune. Veel inzet aan beide kanten maar uitgespeelde kansen vielen er nauwelijks te zien. De brilscore bleef dus negentig minuten op het scorebord.

Achel VV had overwegend balbezit in de eerste helft maar slaagde er te weinig in om doelrijpe kansen te creëren.  Enkel een vrije trap van Niels Vandebroek op slag van rust belandde in de voeten van Ivo Moerenhout maar hij besloot van dichtbij op doelman Claes. Uit Ivo’s reactie zou de bal wel eens achter de doellijn zijn beland maar scheidsrechter Claesen stond in deze fase te ver af voor een correcte beoordeling.
Na de koffie kwam groen-wit uit de kleedkamer met meer diepgang en pressie in zijn spel en dit leverde al snel enkele hoekschoppen op. De thuisploeg herstelde echter het evenwicht en het was vooral opletten bij de gevaarlijke vrije trappen van Jelle Rykx. Een kwartier voor tijd kreeg Halen zelfs de beste kans van de wedstrijd toen Blockx alleen op doelman Brecko mocht afstormen maar Maarten met een knappe redding groen-wit overeind hield.

Opstelling K. Achel VV: Maarten Brecko,  Tom Wertelaers, Ivo Moerenhout, Florin Theuwis (75’ Gwenn Dierckx) , Kevin Wielockx , Stijn Deckers, Gijs Moerenhout, Gert Timmermans, Giovanni Dors, Niels Vandebroek, Jonas Van Der Wiel.

Volgende wedstrijd : zaterdag 7 december om 19u30 :  K. Achel VV – KSK Meeuwen.