Welkom op ons Paastornooi !

Ons jaarlijks Paastornooi gaat ook dit jaar weer door op De Siggert !

K. Achel VV A –  Torpedo Hasselt A  2-2

K. Achel VV A – Torpedo Hasselt A 2-2

Al meteen in de eerste minuut was het alle hens aan dek in de Achelse verdediging maar nadien nam groen-wit het heft in handen. Jeroen Janssens, vandaag in de voorste linie, was er dichtbij met een afgeblokte bal (13’) maar een (…)

K. Achel VV A –  KFC Park Houthalen   3-0

K. Achel VV A – KFC Park Houthalen 3-0

K. Achel VV A –  KFC Park Houthalen   3-0 Vlotte en duidelijke overwinning voor groen-wit dat al na 5 minuten een eerste maal de neus aan het venster stak. Een kwieke Florin Theuwis snelde de linkerflank af en zijn lage voorzet (…)

K. Achel VV B  -  SLW Maaseik  1-1

K. Achel VV B - SLW Maaseik 1-1

Gaandeweg de eerste helft werd SLW Maaseik sterker. Groenen zette zijn ploeg op voorsprong toen hij een lage voorzet vanop links eenvoudig kon binnentrappen (18’ 0-1) en groen-wit mocht nadien van geluk spreken dat enkele (…)

COACH-CAFÉ MET BENNY LUNENBURG

Datum 16 februari 2024 Tijd 19:00 - 23:00 Kantine Achel V.V. Organisator Voetbal Coaches Vlaanderen Categorie Coach Café Gratis deelname voor iedereen ! Meer informatie en inschrijven via de website Voetbalcoaches Vlaanderen -> (…)

K. Achel VV A –  KSK Meeuwen  3-1

K. Achel VV A – KSK Meeuwen 3-1

Een hapklaar brokje voor de leider dat vanavond rode lantaarn KSK Meeuwen op bezoek kreeg? Allesbehalve, groen-wit vond geen gaatje in de stugge bezoekende afweer. Een afstandsschot van Axel Maes (15’) gevolgd door een kopbal (…)

K. Achel VV A –  E. Mechelen a/d Maas A    1-0

K. Achel VV A – E. Mechelen a/d Maas A 1-0

Groen-wit mocht vorige week de heenronde afsluiten als herfstkampioen maar ontving vanavond al de eerste tegenstander van de terugronde. Met E. Maasmechelen bovendien al meteen een tegenstander waar groen-wit twee maanden geleden (…)

K. Achel VV B  -  Stal Sport A 7-3

K. Achel VV B - Stal Sport A 7-3

Belangrijke wedstrijd voor groen-wit met het oog op het behoud, dat mits een overwinning over Stal Sport in de rangschikking kon springen. Maar de wedstrijd begon dramatisch voor de thuisploeg. Balverlies op het middenveld leidde (…)

K. Achel VV A –  Zonhoven United A    4-1

K. Achel VV A – Zonhoven United A 4-1

Leider Achel had het niet onder de markt in de eerste helft met een stug en goed georganiseerd Zonhoven. Groen-wit eiste gaandeweg meer en meer het balbezit op maar grote kansen waren er voor de thuisploeg niet te bespeuren. (…)

K. Achel VV B  -  Kabouters Opglabbeek A     1-5

K. Achel VV B - Kabouters Opglabbeek A 1-5

Achel VV was beter bij de les dan vorige week en begon uitstekend aan de wedstrijd. De voorsprong na het openingskwartier toen Jasper Vandersanden een hoekschop van Milan Vossen in één tijd op de slof nam was dan ook verdiend (…)

K. Achel VV A –  KVK Beringen    5-2

K. Achel VV A – KVK Beringen 5-2

Een doorweekte zompige grasmat, wind en voortdurende regen, dat waren de alles behalve aangename omstandigheden waarin groen-wit en KVK Beringen elkaar vanavond op de Siggert partij gaven. Vlotte combinaties waren bijgevolg (…)

K. Achel VV B  -  KFC Opitter   5-1

K. Achel VV B - KFC Opitter 5-1

Groen-wit, voor de gelegenheid in het rood, opende de score na een kwartier. Boris Coppens trapte van erg ver een vrije trap met een verraderlijke stuit net voor de bezoekende doelman. Een inlopende Joey Soers werd van achteren (…)

K. Achel VV A –  Sp. Nevok Gruitrode 4-1

K. Achel VV A – Sp. Nevok Gruitrode 4-1

Groen-wit ontving vanavond promovendus Nevok Gruitrode en dat betekende tevens een aangenaam weerzien met Nevoktrainer Davy Peeters, die als speler-trainer met 2 titels (kampioen 4de provinciale in 2010-2011 en kampioen 3de (…)

K. Achel VV B  - E. Louwel A  2-3

K. Achel VV B - E. Louwel A 2-3

Groen-wit begon de wedstrijd met een achterstand. Bezoekend spits Caelen kreeg de bal via een thuisspeler zomaar in de voeten gespeeld en nam het cadeau in dank aan (2’ 0-1).  De thuisploeg was van slag en raakte aanvankelijk (…)

FINALES EXPOLINE CUP 2023

FINALES EXPOLINE CUP 2023 WEERSTAND KOERSEL organiseert op woensdag 1 november 2023 in samenwerking met regio Noord-West-Limburg deze finales. 14 uur: Breugel - W. Koersel B 16 uur: Lutlommel VV – Ham United 18.30 uur : KRC Peer (…)

K. Achel VV B  -  Bocholt VV B   2- 2

K. Achel VV B - Bocholt VV B 2- 2

De eerste helft hielden beide ploegen elkaar perfect in evenwicht en de kansen waren bijgevolg aan beide kanten schaars. Pas in de 24ste minuut was er een afgeweerde vrije trap van de bezoekers die door Vangompel vanuit een (…)

K. Achel VV A – FC Herk-De-Stad A   2-0

K. Achel VV A – FC Herk-De-Stad A 2-0

De wedstrijd tegen Herk werd voorafgegaan door de jaarlijkse (jeugd)ploegenvoorstelling en bijgevolg was er aardig wat belangstelling rond het terrein te bespeuren. Onder impuls van een bedrijvige Andy Peeters nam de thuisploeg (…)

K. Achel VV B  - VK Gestel  2-6

K. Achel VV B - VK Gestel 2-6

Groen-wit zal het lange tijd zonder topschutter Kevin Hermsen (geblesseerd) moeten stellen en ook kapitein Raf Theunissen stond vanavond niet op het wedstrijdblad. Maar de wedstrijd was amper op gang gefloten of Joey Soers gooide (…)

K. Achel VV A - KFC Helson-Helchteren A     3-0

K. Achel VV A - KFC Helson-Helchteren A 3-0

Er zullen vooraf zeker onderling wel wat handjes geschud zijn. Jarrit Agten (helaas geblesseerd) en Karel Engelen kwamen  over van Helson-Helchteren ; Helson-trainer Jan Van Hout leidde 2 seizoenen geleden Achel VV naar de titel (…)

K. Achel VV B  - K. Sp. Wijchmaal   2-4

K. Achel VV B - K. Sp. Wijchmaal 2-4

In een spectaculaire eerste helft openden de bezoekers al vroeg de score toen Mirtic na een knappe 1-2 door de Achelse verdediging sneed en doelman Noels kansloos liet (8’ 0-1). Groen-wit reageerde met prima mogelijkheden voor (…)

K. Achel VV B  -  Verbroedering Lommel   4-2

K. Achel VV B - Verbroedering Lommel 4-2

Weinig zuurstof in de lucht en uitzonderlijke hoge temperaturen bij aanvang van de eerste thuismatch op de Siggert voor onze neo-derdeprovincialer. Topschutter Kevin Hermsen leverde al na 2 minuten een loeier af die door de (…)

K. Achel VV A  -  Turkse Rangers  3-0

K. Achel VV A - Turkse Rangers 3-0

Op de Siggert stond met de komst van Turkse Rangers op de eerste speeldag al meteen een topper op de agenda. Het erg ambitieuze Turkse Rangers brengt na drie opeenvolgende promoties opnieuw een indrukwekkend ogende selectie op (…)